top of page

Guru Dev Singh

Meester van Sat Nam Rasayan.

Sat Nam Rasayan is een eeuwen oude yogische geneeswijze die gebaseerd is op de werking van het bewustzijn.

Met meditatieve ruimte, diepte en stilte worden we subtiel gewaar van onszelf.

Dr. Guru Dev Singh Khalsa is een van de meest geprezen genezers ter wereld. De in 1948 in Puebla, Mexico geboren Mexicaan en indiaan, is Sat Nam Rasayan healer en Kundalini yogaleraar. Hij heeft samengewerkt met Maya-medicijnmannen en westerse artsen.

Hij begon zijn genezend werk als curandero en leerling van een sjamaan van de Poponacos indianen. In 1971 werd hij leerling van Yogi Bhajan, meester in de Kundalini yoga en meditatie, die hem Sat Nam Rasayan doorgaf. Dit leerproces verliep geheel in stilte. Zo werd Sat Nam Rasayan eeuwenlang van leraar tot leerling doorgegeven. In 1989 kreeg Guru Dev de opdracht zijn weten openlijk met iedereen te delen. Guru Dev’s spirituele naam betekent “Licht uit de duisternis.”  Yogi Bhajan heeft hem uitgeroepen tot de enige heilige van Westerse Sikh Dharma.

Guru Dev onderwijst, heelt en inspireert duizenden in Europa, Amerika, Azië en Afrika. In zijn lessen, gekenmerkt door humor, compassie en diep inzicht, kun je aan den lijve ervaren wat de grenzeloze mogelijkheden van Sat Nam Rasayan zijn.

Guru Dev Singh heeft zijn lichaam verlaten op 6 April 2021.

Dank je wel Guru Dev voor alle prachtige jaren waarin we Sat Nam Rasayan Healing beoefenden. 

Het is een zegen en het geeft me een gevoel van stille heiligheid om U gekend te hebben.

IMG_0317.JPG
Guru Dev Singh & Sat Nam Rasayan: Over
bottom of page